Stenhøjen 3, Munkerup, 3250 Gilleleje

Charmerende og indflytningsklart fritidshus i Munkerup

Allerede ved ankomsten til huset, kan man se at dette hus er fyldt med charme og stemning. Her møder man et helt nymalet og renoveret sommerhus som står lige til at flytte ind i, uden der skal gøres noget.

Det er tydeligt at mærke at der er lagt en masse energi og sjæl i huset. Alt indvendigt er blevet opdateret med nyt badeværelse, køkken, vinduer og døre. Der er installeret Panasonic varmepumpe, som kan fjernstyres via telefonen, samt ny udbygget træterrasse og brændeskur.
Huset indeholder: En dejlig stor entré, badeværelse, stort hjerterum hvor familien kan samles, køkken, spiseplads og stue i ét samt 2 gode værelser med indbygget skabe. Fra stuen er der adgang til en stor delvist overdækket terrasse, hvor solen kan nydes fra morgen til aften.

Hele haven har også fået en ordentlig tur, så den fremstår meget hyggelig med flot og farverig beplantning. Til ejendommen er der ligeledes et godt skur til div. haveredskaber mv.

Skal I en tur til den gode strand i Munkerup, ligger den kun 900 meter væk, handlemuligheder, cafeer og restauranter finder I i Dronningmølle som ligger ca. 1.5 km væk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.