Bauersvej 9, 3250 Gilleleje

2 række fra Kattegat - Massere af plads til den store familie eller flere generationer

Fantastisk beliggende villa på lille lukket vej lige ved Fyrstien og med kig til Kattegat fra øverste etage.

Beskrivelse: Fantastisk beliggende villa på lille lukket vej lige ved Fyrstien og med kig til Kattegat fra øverste etage. Denne skønne villa består af hele 3 etager, beboelig kælder med direkte adgang fra boligens store carport, 1 sal med kæmpe solterrasse, samt den øverste etage med balkon og kig til Kattegat. Huset har tidligere været opdelt i 2 lejligheder, så her er en oplagt mulighed for flere
generationer eller til den store og pladskrævende familie, her er knap 300 etagemeter i alt.

I kælderplan er der 2 disponible rum med direkte udgang til carporten og haven, ideelt til liberalt erhverv, behandler eller andet. Ydermere er der et badeværelse, stort bryggers samt 2 yderligere rum.

Fra kælderens fordelingsgang leder en trappe op til en stor lys hall på 1 salen, her er det også muligt at lave en
selvstændig indgang ud til haven, meget stort køkkenalrum med udgang til stort sydvendt terrasseområde, hvor der er smuk udsigt ud over området. Alrummet fungerer ligeledes også som en stue, da her er masser af plads. På dette plan er der ligeledes et gæstetoilet, master bedroom med eget badeværelse, samt endnu et værelse.

På den øverste etage, hvor der er en smuk udsigt over området og skov mod syd og et smukt kig til Kattegat mod nord, er der indrettet et meget stort badeværelse samt to meget store værelser. Det ene med walk-in closet, det andet med udgang til en dejlig altan, med trappe til haven. I den smukke og ugenerte have med store rhododendroner og roser, er der ydermere en ældre garage. Via Fyrstien kan i gå til Byen, Gilleleje Havn, eller den modsatte vej ud til Nakkehoved fyr og den smukke natur.

Gilleleje By har i de senere år været igennem en rivende udvikling, her et masser af butikker, restauranter, cafeer, biograf m.v. og naturligvis den skønne Havn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.