Bredekjærs-Åsen 18, Udsholt, 3230 Græsted

Nyopført og super eksklusivt sommerhus i fredelige omgivelser

Dette indflytningsklare og super lækre sommerhus, ligger højt og attraktivt på en stor og solrig grund. Fra boligen er der under 500 m til det blå hav og stranden.

Sommerhuset er komplet om- og tilbygget i 2020 - reelt er der ikke noget tilbage af det oprindelige hus og alt er udført i kvalitetsmaterialer og i høj håndværksmæssig kvalitet. Her er man lykkes med, at få lyset og naturen ind i huset, hvilket er med til, at skabe en helt særlig og idyllisk stemming.
Den 1.400 m2 store grund er privat og meget naturskøn og byder på en stor terrasse hvor solen kan nydes hele dagen, udebad og masser af plads til leg.
Den smagsfuldt indrettede bolig indeholder møblérbar entré med flotte fliser og fordelingsgang til husets hjerterum, køkkenet og opholdsstuen. Her er et fantastisk lysindfald fra ovenlysvinduerne og de sprossede vinduer og fløjdøre som leder ud til den store terrasse. Her bliver inde og ude bundet smukt og naturligt sammen.
I sammenhæng med stuen er et flot og velindrettet køkken fra "Handcraftet interior". Her er alle moderne bekvemmeligheder svøbt i klassisk design med et moderne islæt.
Boligen har ydermere 3 gode soveværelser, hvor forældresoveværelset har udgang til terrassen. Et smukt og rummeligt badeværelse med klinker, bruseniche og gulvvarme.
Ydermere findes et godt bryggers med vaskefaciliteter.

Der er gulvvarme i hele boligen.

I forbindelse med huset findes endnu en bygning i samme stil som hovedhuset. Denne kan anvendes til fx Anneks/disponibelt rum/værksted eller hvad man måtte have brug for. Her er også et pænt wc samt gulvvarme i hele bygningen.

Boligen er beliggende midt imellem Gilleleje og Rågeleje, som er to skønne byer, som hver især har noget at byde på. En sommerbolig helt i særklasse med en fantastisk atmosfære og skønne uderum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.