Assegårdsvej 8, Horneby, 3100 Hornbæk

Kun 750 meter til Hornbæks badestrand

Dejligt beliggende sommerhus på solrig grund
Her i Hornbæk på den lille stille Assegårdsvej er dette charmerende og næsten helt originale Myresjö-hus beliggende.

Huset er opført tilbage i 1970 og har været i familiens eje i knap 40 år. Her er en skøn stemning og masser af lys og luft i den store have med flere gode terrasser og annekser.

Alt fremstår i pænt stand i og omkring ejendommen, originalt men pænt. De 71 kvm fordeler sig på en entré, 3 soveværelser, rummeligt badeværelse med vaskemaskine og en dejlig stor stue i åben forbindelse til husets køkken. Der er loft til kip og brændeovn i stuen. Der er udgang til terrasse både fra køkken og stuen. En del af terrassen foran stuen er overdækket og mod vest kan aftensolen nydes ud mod haven. Huset kan nemt opgraderes og gøres mere moderne - eksempelvis ville et par ovenlysvinduer i stuen gøre en stor forskel for lysindfaldet til det skønne rum. Der er naturligvis også masser af muligheder for at udvide huset på den lidt over 1000 kvm store grund. Faktisk kan huset udvides til næsten dobbelt størrelse, hvis man måtte ønske det.

Der er ud over hovedhuset stor carport med et rummeligt udhus, et stort nyere anneks i haven samt et yderligere skur som også tidligere har været benyttet som anneks.

Turen til den fantastiske smukke sandstrand tager ikke lang tid, da ejendommen kun ligger 750 meter fra stranden, og Hornbæk centrum ligger ligeledes i gåafstand ca 1 km fra huset.

Dette er et skønt hus på en virkelig dejlig grund i et eftertragtet område. Kontakt os for en personlig fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.