Hjortevænget 3, 3100 Hornbæk

Muret kvalitetsvilla i attraktivt kvarter

Denne gedigne og veldisponerede kvalitets villa er opført i 2014. Her er 161 kvm. fordelt på et dejligt køkken alrum og stue i ét, 4 værelser, 2 badeværelser og et bryggers.
Boligen har gulvvarme i alle rum som opvarmes med jordvarme, så her er et minimalt varmeforbrug.

Den 1.116 kvm store grund er flot anlagt med store Rododendron og en skøn delvist hævet træterrasse mod syd-/vest. Her er også rigeligt med plads til leg, boldspil og afslapning i haven.
Ejendommen er bellingende i et attraktivt og børnevenligt kvarter med gåafstand til Hornbæk Sø, det hyggelige centrum og Hornbæks skønne havnemiljø og populære badestrand og strandlegeplads.

Boligen er indrettet med entré med garderobe og adgang til bryggers med vaskefaciliteter. Et lyst og dejligt køkken alrum og stue i ét med udgang til terrassen mod syd og vest. Et lækkert og lyst Svanekøkken som ligger i åben forbindelse til stuen. Her er også god plads til indretning af en spiseplads.

Det dejlige forældresoveværelse har eget walk in closet samt adgang til lækkert badeværelse med dobbelt bruser og håndvask. I modsatte ende af huset findes 3 gode soveværelser, hvor af det ene har udgang til haven samt et badeværelse med brus.

I forbindelse med boligen findes muret garage samt et cykelskur.

En lækker villa til den kræsne køber!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.