Hornebakken 6, 3100 Hornbæk

Sommerhus på stor naturgrund i eksklusivt kvarter i Hornbæk

Dette hyggelige sommerhus er beliggende i ét af Hornbæks mest attraktive sommerhuskvarterer. På en kort og hyggelig gåtur, ad "skolestien" og det gamle sommeruskvartér når man, Hornbæks populære og dejlige badestrand, hyggelige havnemiljø og byliv.

Det 150 kvm store sommerhus fra 1933 ligger på en helt fantastisk naturgrund, som er på hele 2758 kvm. Haven er ugeneret og omkranset af en gammel og smuk beplantning som kan nydes fra boligens hævede terrasse.
Huset indeholder en stor og lys opholdsstue med lukket pejs og udgang til en delvist overdækket terrasse som vender mod syd/vest.
Fra stuen er der adgang til det rummelige køkken som har en charmerende gammel kakkelovn og udgang til haven mod vest. Boligen har 4 gode soveværelser, hvoraf det ene også er med en fin gammel kakkelovn. Fra værelset er der også udgang til en skøn træterrasse, som er hævet, så man rigtig kan nyde solen. Endvidere findes separat toilet og bad med bruseniche og vaskesøjle.

På den skønne grund findes ydermere et anneks(ej godkendt til beboelse) på 33 kvm. som er indrettet med brændeovn samt et toilet og bad. En stor carport samt garage og flere udhuse/brændeskure til diverse opbevaring.

Et sjælefyldt og meget charmerende sommerhus, på en stor og smuk naturgrund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.