Sikavej 21, 3250 Gilleleje

Velholdt og helårsanvendeligt sommerhus

For enden af den blinde Sikavej i Gilleleje, finder man dette velholdte sommerhus. Boligen er velindrettet med sine 134 kvm. med plads til hele familien. Her er 3 rummelige soveværelser, hvoraf det ene er med direkte udgang til den sydvendte terrasse. Husets hjerterum bestående af køkken, spisestue og dagligstue, skaber god plads til at samle hele familien under samme tag. Badeværelset som er fra 2005, fremstår flot og velholdt og er selvfølgelig med gulvvarme.

Sommerhuset er i sælgers ejertid, løbende blevet renoveret og vedligeholdt med sans for kvalitet. Her er lagt et pænt bredt trægulv, vinduerne er delvist skiftet fra 2005 og frem til 2020. Der er ligeledes blevet skiftet køkken i 2015, og her går elementerne igen med de lyse skabe i bryggerset. Gennem hele boligen er der valgt gedigne, lyse materialer og store vinduespartier som skaber en lys og indbydende atmosfærer. Seneste i 2020 er spisestuen blevet tilføjet, her er som i resten af boligen blevet brugt lyse materialer, store vinduespartier og her er der isat en dobbeltdør der forbinder rummet og denne skønne sydvendte træterrasse.

Den sydvendte terrasse, skaber et skønt uderum og er orienteret helt optimalt i forhold til solens daglige gang fra øst til vest. Grunden, som er på 1.525 kvm., giver god plads til boldspil og leg for de mindste, en carport og et større redskabsskur.

En kort cykeltur, bringer dig hurtigt til Gilleleje. Byen byder på et hyggeligt havnemiljø, gode indkøbs- og shopping muligheder og ikke mindst gode restauranter og caféer.

Bestil en personlig fremvisning på tlf. 4976 0000

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.