Strandkrogen 52, 3120 Dronningmølle

Velholdt sommerhus med kort afstand til stranden

Attraktivt placeret på Strandkrogen i Dronningmølle, kan vi nu byde indenfor i dette velholdte sommerhus.
Det klassiske sommerhus rummer hele 77 veldisponerede kvm , og fremstår lyst og indbydende. Ejendommen fordeler sig på et åbent køkken og stue i ét. Her er plads til at samle familien med både spise- og sofaarrangement, samtidig lyses rummet flot op af de store dobbelte glasdøre mod syd og vest. Hertil er der et større soveværelse og et mindre børne/gæsteværelse, fra begge er der direkte udgang til træterrassen som delvis omgiver ejendommen. Badeværelset fremstår ligeledes i flot stand, med både vaskemaskine og tørretumbler, til de lange ferier.

Udearealerne er private, og byder på en større træterrasse som delvis omgiver huset til fra syd til vest. Terrassen forbinder stuen med 4 dobbeltdøre, og skaber en god sammenhæng mellem inde- og udearealerne i sommerhalvåret. Som prikket over-i’et fuldføres feriefølelsen med det udendørsspa. Haven er i øvrigt let overskuelig og rummer også god plads til både boldspil og leg. Der er også et redskabsskur at finde på grunden.

Fra huset er der under 300 meter til den populære og børnevenlige strand i Dronningmølle. I området er der gode indkøbs- og shopping muligheder i både Dronningmølle og Hornbæk. Ligesom den skønne natur i ”Ruslands Bakker” kan opleves forenden af vejen.

Bestil en personlig fremvisning på tlf. 4976 0000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.