Bauersvej 5, 3250 Gilleleje

Eksklusiv arkitektvilla med udsigt over Kattegat

På en stejl skrænt, 40 meter over havet, ligger en udkigspost, der giver jer en ugeneret udsigt ud over Kattegat - helt til Kullen i Sverige. Netop denne udsigt og den omkringliggende natur var dét, der i 2016 inspirerede Kim Utzon til at tegne denne arkitektoniske villa.

"I ét med naturen" - disse ord må udgøre ideen bag hele huset, da både æstetikken, materialerne og udførelsen alt sammen er gjort med en grundlæggende tanke om at skabe samhørighed mellem det indvendige og det udvendige liv. Huset skal så vidt mulig smelte sammen med naturen, hvorfor selve facaden er bygget i cedertræ og kobber, der kun med tiden bliver smukkere, patineret af vind og vejr. Med husets placering er der skabt naturlige og optimale passager for lys og med dobbelte fløjdøre samt gennemgående store vinduespartier, er I på adressen sikret utallige udkigsposter ud over de naturskønne omgivelser.

Udendørs kan I tilbringe solrige dage på den store, sydvestvendte terrasse, der i de varme måneder kun forstørrer huset og forlænger sæsonen. Fra den fælles strandgrund går der en 200-trins trappe ned til en dejlig badestrand, som deles blandt de nærmeste naboer i området.


Indendørs venter 158 kvadratmeter fordelt på to etager. Husets stueplan forener fint køkken og stuemiljø i ét. Her strømmer det ind med lys fra store vinduer, der uanset hvor du befinder dig, giver dig anledning til at betragte den omkringliggende natur. I stuen kan I læne jer tilbage og nyde et 180 graders panorama view ud over havet, hvor både marsvin og sæler passerer dit vindue.

Det luksuriøse stålkøkken fra Vipp er konstrueret med ideen om køkkenet som et uafhængigt og simpelt møbel, der ikke hænger fast til væggen. Køkkenet er sydvendt, og her giver de store glasdøre jer mulighed for, at åbne helt op og lade det hele gå i ét med naturen udenfor.

På første sal er der loft-til-kip med synlige træbjælker. Heroppe danner den lyse repos endnu en udkigspost, da den er udformet som en vindueskarnap, der giver jer en flot udsigtsoplevelse. Etagens to soveværelser præsenterer jer også for flotte udsigter, og herfra kan I også forbinde boligens inde- og udeliv. Det ene værelse åbner op for en stor altan, mens I fra det andet værelse kan åbne til en fransk altan.

Husets to badeværelser er simpelt konstrueret med norsk Oppdal-skifer og indrettet med hvide møbler fra Vipp. På badeværelset på første sal er et naturligt ovenlys, der igen får huset til at harmonere med naturen.

Med en ideel beliggenhed i den hyggelige fiskeriby kommer I her ikke uden om charmen og idyllen. Her kan I nyde den maritime stemning ved havnen, hvor fiskekuttere og lystsejlere er med til at skabe den helt rigtige atmosfære. Byen tilbyder også et levende kulturliv med Kulturhavnen, hvor bibliotek, biograf og restauranter alt sammen er med til at holde Gilleleje i live hele året rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.