Harestien 5, 3250 Gilleleje

Gedigent bjælkehus fra 2006

I det dejlige og naturskønne Gilleleje, ligger dette gedigne og flotte bjælkehus på en hyggelig og lukket vej.
Sommerhuset er fra 2006 og opført i en smuk nordisk stil, som falder flot ind i naturen. Her er 96 kvm bolig samt en garage med mulighed for indretning af et anneks med bad.
Boligen ligger på en 1202 kvm stor grund, som er meget regulær og ugeneret.
Huset er helårsanvendeligt og fremstår pænt. Her er 3 gode soveværelser med fin skabsplads, en rummelig stue med loft til kip, brændeovn og store vinduespartier mod haven, som giver lys og en charmerende stemning. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen og har udgang til en syd-/vestvendt terrasse, som er delvist overdækket.
Boligen har to pæne flisebadeværelser med brus, hvor af det ene også har sauna og SPA samt god plads til en vaskesøjle. Der er gulvvarme i begge badeværelser.
Fra stuen er der adgang til en stor hems med ovenlysvindue, så huset rummer hele 8 sovepladser. I forbindelse med indgangspartiet findes et disponibelt rum, som også kan anvendes som bryggers.

Områdets store attraktion er vandet og de smukke passager langs kysten, Nakkehoved fyr og de frede områder langs kysten.

Gilleleje by er karakteriseret af idylliske fiskerhuse og livet omkring det hyggelige fiskerleje. Derudover er her alt, hvad man kan ønske
sig af butiksliv, restauranter og et charmerende havnemiljø.
Endvidere findes der fine golfklubber i Gilleleje.

I bil kan man være i København på 45 minutter, og lokalbanen til Hillerød eller Helsingør ligger også inden for bekvem afstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.