Stubbevangen 6, 3250 Gilleleje

Helårsanvendeligt sommerhus

Øst for den hyggelige havneby, Gilleleje og tæt ved Nakkehovedfyr, kan vi præsentere dette charmerende sommerhus. Her finder du 127 velindrettede kvadratmeter, beliggende på en skøn privat grund.

Sommerhuset rummer 3 gode værelser, hvoraf 2 af dem har udgang til nogle skønne terrasser. Køkkenet fremstår originalt og velholdt, og her er også fundet plads til spisekrog. I denne afdeling af boligen, findes også husets pæne flisebadeværelse. Både dagligstue og spisestue er rummelig, og der bliver skabt et skønt lysindfald fra de store vinduespartier mod syd og her er god plads til både sofaarrangement og et større spisebord. De to stuer er forbundet med to dobbeltdøre, med glas i, som skaber en god sammenhæng mellem de to stuer.

Den 1.200 kvm. store grund, er privat afskærmet fra de omkringliggende naboer og her er de ideelle rammer for at skabe skøn sommerhusidyl. Her er indrettet en skøn terrasse orienteret mod morgensolen, der er indrettet et skønt spot mod middagssolen og ligeledes er der lavet en træterrasse mod aftensolen. På grunden er ydermere et godt og brugbart teknik/vaske rum, samt et rummeligt værksted.

Fra ejendommen kan I, på gåben nå Nakkehoved Fyr og strand ad fyrstien og på cykel kan I nå, Gilleleje centrum med sine gode indkøbs- og shopping muligheder, samt det hyggelige miljø omkring havnen.
Bestil jeres fremvisning på tlf. 4976 0000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.