Assegårdsvej 10, Horneby, 3100 Hornbæk

Liebhaver idyl tæt på Hornbæk strand og byen

Dette virkelig gennemførte og yderst charmerende sommerhus er gennemgribende ombygget og renoveret så boligen i dag, fremstår som et helt nyt hus. Ejendommen er isoleret så den også kan benyttes i vinterhalvåret.

I renoveringen er der virkelig lagt vægt på alle detaljerne, så alt fremstår i perfekt stand med en helt fantastisk stemning og masser af lys. Det gælder alt fra den smukke ugenerte og vestvendte have, det selvstændige anneks med eget badeværelse, til de flotte Dinesen plankegulve, pejsen som kan nydes både fra køkken-alrummet samt den lyse opholdsstue.

Ejendommen er placeret helt tilbagetrukket fra vejen med flere gode træterrasser, så solen kan nydes fra morgen til sen aften. På den vestvendte del af terrassen er der også opsat en stor markise, så man kan nyde udelivet og de sene sommeraftener.
Huset indeholder entré med adgang til ejendommens store køkkenalrum, her er der som i resten af huset loft til kip og massere af lys, flot badeværelse med gulvvarme, meget stort master bedroom med eget toilet, samt en dejlig opholdsstue med udgang til en delvist overdækket træterrasse. Der er på ejendommen ligeledes opført to annekser, hvoraf det ene er med eget badeværelse.

I den smukt opvoksede have er man helt ugeneret. Haven er beplantet med tanke på, at der skal være lys og luft og her er sol fra morgen til sen aften.

Dette er virkelig et smukt sommerhus på en fantastisk grund og super eftertragtet beliggenhed, kontakt os for en personlig fremvisning.

Hornbæks smukke badestrand og hyggelige by- og havnemiljø ligger indenfor gåafstand. Her er et skønt udbud af hyggelige restauranter, cafeer, gode shopping- og indkøbsmuligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.