Holmevænget 3B, 3100 Hornbæk

Velholdt dobbelthus i Hornbæk

Dette veludnyttede og hyggelige dobbelthus ligger i et attraktivt kvarter med kort afstand til Hornbæk centrum og den dejlige badestrand.
Boligen fremstår pæn og velholdt med en dejlig lukket have, som både har terrasse på forsiden og bagsiden af huset, så solen kan nydes hele dagen.

Boligen fremstår lys og indeholder en stor og møblérbar entré med adgang til den lyse stue og spisestue i ét. Her er store vinduespartier mod haven samt udgang til en dejlig flise terrasse mod syd. Det store køkken er opført i hvide elementer og har en god spiseplads og i direkte forbindelse findes et godt bryggers med egen indgang.

Endvidere findes to gode soveværelser med skabe samt et stort flisebadeværelse med bruseniche. Boligen er oprindeligt opført med tre værelser, som kan genetableres hvis det ønskes.
Boligen opvarmes med varmepumpe og har brændeovn som supplerende varme.
Til huset er egen carport.

Huset er beliggende i et roligt og attraktivt kvarter. Her kan du gå til indkøb, institutioner og skole, offentlig transport, Hornbæk sø og Øresund samt det hyggelige havnemiljø med strandlegeplads og plantagen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.