Østre Alle 7A, 3250 Gilleleje

Smuk og klassisk villa med havudsigt

Denne smukke villa fra året 1880, blev i 2005 fuldstændig gennemrenoveret af sælger. I dag fremstår den meget flot og indbydende.
Her er den smukkeste udsigt over Kattegat og med en yderst central beliggenhed, kommer man hurtigt og nemt til Gilleleje centrum og det hyggelige havnemiljø. Smuk natur og dejlig badestrand ligger også næsten lige ude for hoveddøren og via fyrstien kan man gå smukke ture langs kysten.
Huset er beliggende på en lukket vej, så børnene kan lege trygt og frit.

Boligen er indrettet med store og lyse rum, med højt til loftet og lyset strømmer ind af de store vindues- og dørpartier. Her er en naturlig og charmerende stemning.
I forbindelse med huset er et selvstændigt anneks, som er ideelt til teenageren eller liberalt erhverv. Her er både te-køkken og badeværelse med brus.
Boligen indeholder flot hall med trappe til 1. sal og adgang til badeværelse. Stor og højloftet stue med pejs og udgang til en charmerende udestue med kig til vandet. Det flotte køkken og spisestuen ligger i åben forbindelse til stuen og har også kig til det blå hav. Fra køkkenet er der udgang til den store og meget dejlige gårdhave, som er yderst ugeneret. Ydermere findes viktualierum, stort bryggers, som oprindeligt har været et værelse samt endnu et værelse med udsigt til vandet og udgang til haven.
Boligens 1. sal rummer en stor og flot stue med fantastisk udsigt over Kattegat og kig til Gilleleje havn. Der er udgang til en stor tagterrasse, hvor solnedgangen kan nydes.
Ydermere findes pænt badeværelse med brus og SPA samt 2 gode værelser med havudsigt. Det ene har hems med tagvinduer, så man kan nyde nattehimlen og det andet har altanvindue.

Der er gulvvarme i stueetagen samt på 1. salens badeværelset.

Haven er flot anlagt og nem at holde med flere flotte terrasser, både mod syd og nord, hvorfra man kan nyde det blå hav. Der er gode parkeringsforhold ved ejendommen.

En indflytningsklar og meget lækker bolig med en rigtig god beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.