Thujavej 3, Langesø, 3080 Tikøb

Eventyrlig naturgrund direkte til lille sø

Via den lille hyggelige grusvej I det naturskønne Langesø og helt ugenert beliggende ankommer du til dette helt fantastiske sted.

På den smukke, lidt over 3000 kvm store naturgrund, er der opført et skønt velindrettet sommerhus på 78 kvm samt et lille gæsteanneks og et godt værksted. Ejendommen fremstår lys og indbydende med nyere køkken, loft til kip og fritlagt spærkonstruktion. Fra de store vinduespartier kan man nyde træer og buske. Herudover er der udsigt til en dejlig ugeneret sø på 3 af grundens sider, hvor man med den lille robåd kan sejle og fiske helt i fred og ro. Ydermere får man her også sin egen lille ø, som er forbundet med en gangbro.

Huset indeholder; charmerende køkken i åben forbindelse til den hyggelige lyse stue med loft til kip, hyggelig brændeovn og udgang til stor delvist overdækket træterrasse og den skønne have. Bag ved køkkenet er der indrettet en super hyggelig spiseplads med fastmonterede bænke og spisebord. Rummeligt badeværelse med vaskemaskine og bruseniche. Der er i huset 2 soveværelser og plads til et par ekstra overnattende gæster i annekset i haven.

En helt særlig beliggenhed hvor alt ånder fred og idyl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.