Øgårdsvej 12, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Sommerhus på stor og charmerende grund

I et af Hornbæks rolige og naturskønne områder ligger dette hyggelige sommerhus på en yderst skøn og regulær grund.
Sommerhuset er beliggende på en lukket grusvej, så her kan børnene færdes frit og trygt Grunden er på hele 1.474 kvm og bevokset med gamle smukke træer og fra terrassen har man et flot kig til grønne marker. Her emmer af ægte sommerhusstemning og omgivelserne giver ro i krop og sjæl.

Fra huset kan man gå til det fredede område ”Ruslands bakker” og Hornbæks smukke badestrand og Øresund kan man cykle til på ca. 5 minutter. Hornbæks charmerende bykerne og havnen ligger også indenfor cykelafstand.

Sommerhuset indeholder en stor og hyggelig stue med åben pejs og udsigt over haven. Her er loft til kip og charmerende fyrretræsgulve og de store vindues- og dørpartier inviterer naturen indenfor. Der er direkte udgang til den syd-/vestvendte terrasse fra stuen.

Det lille og hyggelige køkken ligger imellem stuen og spisestuen som har god plads til spisebord og lille sofaarrangement eller en ekstra seng, som det bliver benyttet til i dag. Fra spisestuen er der udgang til den sydvendte del af haven. Fra en lille skabsgang er der adgang til husets to værelser samt et lyst flisebadeværelse med bruseniche.

I forbindelse med huset er der opført flere hyggelige småbygninger, hvoraf det ene har installeret toilet og vaskemaskine.

Sommerhuset fremstår stort set oprindeligt, hvorfor der må påregnes en større istandsættelse. Alternativt kan drømmesommerhuset opføres på den smukke grund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.