Hejrevej 8, 3120 Dronningmølle

Attraktivt og centralt placeret i Dronningmølle

På den charmerende grusvej, Hejrevej, kan vi nu præsenterer dette charmerende sommerhus. Her er fredeligt og der summer af ægte sommerhusidyl. Fra ejendommen kan både strand, by og indkøb nås til fods.

Huset ligger højt på den 1.201 kvm. stor grund og har et skønt view over den rummelige have. Husets velindrettede 102 kvm. fordeler sig på et køkken i åben forbindelse med spisestue samt dagligstue, fra de store vinduespartier mod syd, kommer der et skønt lysindfald. Huset rummer ydermere 2 gode værelser med plads til en dobbelt opredning, samt et mindre værelse med plads en enkelt opredning. Til den yngste generation er der indrettet en rummelig hems. Badeværelset fremstår pænt, og her er også fundet plads til en vaskemaskine.

Fra stuerne træder man direkte ud på en skøn træterrasse, som omgiver hele den sydvendte del af huset. Her er god mulighed for, at følge solens bane, fra morgen til aften. På grunden er ydermere en garage, 2 redskabsskure samt et brændeskur.

Huset er placeret roligt på den hyggelige grusvej, hvorfra roen i sommerhusområdet kan nydes. I gåafstand fra ejendommen kan Dronningmølle by nås, her er gode muligheder for indkøb, restaurantbesøg og minigolf. I samme afstand finder I den meget børnevenlige strand. Når den skønne natur i området skal nydes, går turen til det fredet område Ruslands Bakker, hvor Rudolf Tegners Museum også er at finde.

Bestil en fremvisning til tlf. 4976 0000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.