Faksemosevej 31, 3230 Græsted

Trelænget landsted med idyllisk beliggenhed

På dette skønne landsted ånder alt fred og idyl. Her er god plads til hestehold, så hvis I er hesteinteresseret er her 2 flotte hestebokse samt folde med læskur.
Fra ejendommen, kan du af grusvej og sti, ride direkte til Gribskov og den nærliggende rideskole.

Landstedet er meget charmerende, lys og fremstår i rigtig fin stand og er løbende blevet moderniseret.

Ud over de tilhørende folde er her en skøn have med bla. frugttræer og i den sydvendte gårdhave, kan man nyde solen i læ, skærmet af længerne og nyde den skønneste udsigt.

Boligen indeholder.: rummelig entré, dejligt stort køkkenalrum med nyre køkken og en smuk moderne masseovn. I forlængelse heraf findes dejlig lys stue, et rummeligt badeværelse med brus, stort brygges samt 2 værelser og en ekstra stue/værelse med pilleovn.

På 1 sal er der et stort opholdsrum samt 2 gode soveværelser. Der er forberedt til, at der kan laves et ekstra badeværelse på 1 sal.

I den ene længe, hvor de to hestebokse forefindes, er der ligeledes et godt værksted og skur.

Indkøb, skole og institutioner ligger indenfor 1,5 km, ligesom Græsted by ligger indenfor kort afstand. Her er alt hvad man har brug for i hverdagen.

Gribskov finder du også lige rundt om hjørnet. Gribskov er kendt som Danmarks største gamle skov, og der findes mange gamle fortidslevn, interessante naturområder og kulturelle mindesmærker. Gribskov har også Danmarks største vildtlevende bestand af dådyr.
Så her har du både byen og naturen tæt på.

København kan man køre til på ca. 45min.

Et skønt landsted med mange muligheder, med en rigtig god beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.