Sauntevænget 2, 3100 Hornbæk

Charmerende villa centralt placeret i Hornbæk

Denne charmerende 60’er villa, byder på 125 kvadratmeter bolig, centralt placeret i Hornbæk, i gåafstand til indkøb, havn, skole, strand og offentlig transport.

Du træder ind i en rummelig entré, hvorfra der er adgang til husets 3 rummelige og reelle soveværelser. Herfra er der også adgang til husets flisebadeværelse med badekar. Stue og spisestue ligger i åben forbindelse med hinanden, hvor brændeovnsindsatsen spreder hygge og de vestvendte vinduespartier, skaber et skønt lysindfald. Køkkenet rummer masser af god skabsplads, og indeholder også en hyggelig spisekrog. Fra køkkenet er der adgang til boligens bryggers og værksted (ej godkendt til beboelse). Huset fremstår i original stand.

Grunden er overskuelig med sine 509 kvm., hvor her både er fundet god plads til en skøn vestvendt terrasse, og en hyggelig overdækket terrasse. På grunden er ydermere en carport og et cykelskur at finde.

Fra boligen kan du på gåben, nå det charmerende bymiljø. Skal naturen nydes, er stranden også indenfor gåafstand, og Hornbæk Plantage indenfor en kort gåtur af Hornbækgårdsvej.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.