Orionvej 40, 3100 Hornbæk

Kvalitetshus fra 2019, direkte til plantage

Dette sommerhus er opført i den fineste kvalitet og med energivenlig opvarmning i form af jordvarme, som giver et minimalt varmeforbrug.

Huset er moderne og velindrettet og byder på entré med skabe, stor og højloftet stue med store vinduespartier og udgang til havens terrasser mod syd og øst. Det flotte Svanekøkken er i åben forbindelse til stue og med fin plads til spiseafdeling. Fra stuen er der adgang til stort soveværelse med skabsvæg og udgang til dejlig morgenterrasse. Husets badeværelse er meget lyst og moderne og indrettet med bruseniche.

Der er gulvvarme i hele huset under de flotte bambusgulve og rustikke gulvfliser.

Boligen er beliggende fredeligt på en lukket vej og i første række til det fredede dige og gamle flotte Elmetræer. Her er en eventyrlig stemning.

Til ejendommen findes carport samt selvstændigt bryggers/teknikrum.

Der er mulighed for tilkøb af nabogrunden, som ligger i åben forbindelse til ejendommen.

Øresund finder du godt en kilometer fra boligen, her kan man hoppe i bølgen blå og er man medlem af Ellekildehave Badebrolaug, kan man benytte områdets badebro.

Hornbæk centrum kan man cykle til, gennem plantagen på 10min. her er et væld af gode indkøbs- og shopping muligheder samt cafeer og restauranter. Her finder du også Hornbæks smukke og populære badestrand, en god strandlegeplads samt et skønt havnemiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.