Musvågevej 19, 3120 Dronningmølle

Flot og velholdt sommerhus på smuk grund

Dette indflytningsklare og yderst velholdte sommerhus byder på mange kvaliteter.
Her er sælger ikke gået på kompromis og boligen udstråler, at her er man gået op i kvalitet, god udnyttelse af enhver kvadratmeter, albuerum og så er det lykkedes at gøre den naturskønne have til en del af boligen. Dette er gjort i form, af en lækker stor terrasse samt et godt anneks med egen terrasse. Ydermere inviterer det store glasparti i boligens stue naturen helt indenfor. Hus og anneks kan rumme helt op til 8 sovepladser, så her er fin plads til den store familie eller gæster. Boligen kan anvendes hele året og er meget energivenligt.

Sommerhuset indeholder entré med god skabsplads og vaskefaciliteter, adgang til gæstetoilet med gulvvarme, åbent køkken alrum med spiseplads og udsigt til den smukke have. Fra køkkenet er der adgang til den dejlige stue, som har loft til kip og et smukt vindues- og dørparti fra gulv til loft med udsigt og udgang til haven.
Boligen er opført med to soveværelser, med mulighed for at dele det store masterbedroom op, så man i alt har tre værelser. Badeværelset fremstår lyst og pænt, med bruseniche og gulvvarme. Ydermere finde walk in closet.

Haven fremstår yderst indbydende og den store, delvist overdækkede terrasse, gør det muligt at nyde solen fra morgen til aften.

I haven findes også et hyggeligt anneks med egen fliseterrasse samt et godt udhus og så er der gode parkeringsmuligheder ved boligen.

For enden af vejen har du adgang til Danmarks smukke natur. Her løber Esrum Å og du kan sejle i kajak eller kano hele vejen til Øresund, hvor Å´en har sin udmunding. Du kan også gå en tur i det grønne og observere det rige dyreliv. Dronningmølle centrum med indkøb, restaurant- og caféliv samt Øresund ligger lige om hjørnet.

Et dejligt sommerhus som er lige til at tage i brug.

(KAN OVERTAGES MED KORT VARSEL)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.