Rosenvænget 4, 3210 Vejby

Lyst og meget charmerende sommerhus på skøn grund

Midt imellem de 2 gamle feriebyer Rågeleje og Tisvilde, ligger det skønne ferieområde Vejby. Området ligger ud til kysten, hvor stejle skrænter fører til badestrande og fredede lyngområder præger naturen.
En af områdets store attraktioner er det smukke og bakkede Heather Hill, som indbyder til gode gåture og leg, imens man kan nyde den smukkeste udsigt over havet mod Kullen.

Dette charmerende og indflytningsklare sommerhus ligger på en hyggelig og stille vej og den 1984 kvm store grund er meget hyggelig og ligger ud til et beskyttet naturområde. Sælger har formået at indrettet haven med flere dejlige terrasser, hyggekroge, bålplads samt nytte- og frugthave. Her kan man i høj grad nyde udelivet!
Sommerhuset er helårsanvendeligt og byder også på en flot udestue, som er delvist isoleret og med varmepumpe.

Ydermere findes et anneks på 24 kvadratmeter.

Spisekøkkenet og stuen ligger i åben forbindelse til hinanden og er indrettet som to stuer én suite, således er der mulighed for at lukke stuen af med franskedøre.

Køkkenet er hyggeligt og en gammel smedejernsbrændeovn, er med til at sætte stemningen. I forbindelse med køkkenet er en god spiseplads samt adgang til den dejlige og lyse udestue. Fra udestuen er der udgang til haven og de dejlige terrasser.
I huset findes to gode soveværelser samt et pænt flisebadeværelse med brus og i forbindelse med den møblérbare entré findes et stort bryggers. Herfra er der udgang til en overdækket terrasse med adgang til annekset.

På grunden findes ydermere to udhuse samt et integreret udhus til opbevaring mv.

En skøn og meget charmerende sommerbolig med den smukke og nordiske natur indenfor gåafstand. Via en smutvej hen over Højbro Å, kan man gå til Kattegat og Heather Hill ad områdets sommerhusveje.

Indkøb, restaurant- og café liv findes i Rågeleje og Vejby by.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.