Gæslingevej 15, Langesø, 3080 Tikøb

Sommerhus fra 2005 i naturskønne omgivelser

I det naturskønne og populære Langesø finder du dette flotte og helårsanvendelige sommerhus.

Boligen ligger i et eftertragtet sommerhusområde, hvor grundende er store og bærer præg af, at her sætter man stor pris på naturen og det rige dyreliv.

Udfoldelsesmulighederne er mange og med Gurre Sø, næsten i baghaven, er der mulighed for gode gå- og cykelture eller man kan leje en lille jolle og fiske på den smukke sø.

Hornbæk Golfklub ligger også om hjørnet og indenfor 10 minutters kørsel, kan du nyde badestrand og det hyggelige miljø i havnebyen Hornbæk.

Sommerhuset som er fra 2005, fremstår rigtig flot og charmerende med en stor og solrig træterrasse som løber omkring huset fra syd til vest. Boligens 126 velindrettede kvadratmeter indeholder en rummelig entré med klinker og skabsvæg, et stort og dejligt køkken alrum med skøn udsigt over haven. Stuen som er lys og rummelig er med brændeovn og har udgang til det skønne og solorienterede træterrasseanlæg. Sommerhuset har 3 gode soveværelser med skabe samt et flot klinkebelagt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskefaciliteter.

Huset som er højt beliggende på den smukke og let kuperede og parklignende grund, ligger helt fredeligt på en lille lukket grusvej.

Desuden findes en dobbelt carport samt et stort udhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.