Mørdrupvej 46, 3060 Espergærde

Velholdt villa med central beliggenhed i Espergærde

Denne charmerende villa, ligger yderst naturskønt og centralt i Espergærde.
Her er kort afstand til Egebæksvang skov, Flynderupgård, byens badestrand og hyggelige havnemiljø samt indkøbscentret som har et stort udvalg af dagligvare indkøb og specialbutikker.
Du finder også skole, børnehave og vuggestue indenfor gåafstand.

Boligen ligger på en stor og charmerende grund med en lukket have med "gammel" beplantning. Her er flere hyggelige terrasser, som er hævet, så solen rigtig kan nydes. Ved ejendommen er der parkering med plads til to biler.

Den hyggelige veranda byder dig velkommen og leder ind til en rummelig entré med indbygget garderobe. Den store og højloftede stue er hyggelig og med et dejligt kig til haven og den syd-/vestvendte terrasse som der også er udgang til. Køkkenet fremstår lyst og pænt og ligger i åben forbindelse til stuen samt spiseplads. Boligen har 4 fine soveværelser, hvoraf forældresoveværelset har udgang til morgen terrasse. Endvidere findes selvstændigt pænt badeværelse med bruseniche samt toilet.

I underetagen findes 4 disponible rum som er klinkebelagt og med en god loftshøjde, så her er gode anvendelsesmuligheder og det store vaskerum ligger med udgang direkte til haven.

Boligen opvarmes med naturgas og der er gulvvarme i hele stue etagen bortset fra toilet og bad.

På grunden findes endvidere tidligere garage og værksted/udhus.

Kystbanen kan man cykle til på 2 minutter og Helsingør motorvejen kan du køre til på små 5 minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.