Enevej 7 - Solbakkevej 5C, 3100 Hornbæk

Eksklusiv sommerbolig på smuk parklignende grund.

Denne smukke og gedigne sommerbolig er indbegrebet af god kvalitet og æstetik.
Arkitekten er Jens Ladegaard og boligen fremstår klassisk, eksklusiv og indretningen yderst funktionel og med den naturskønne beliggenhed ved Ruslands bakker og Øresund om hjørnet, går det hele op i en højere enhed. Her er det let, at stresse af!

Haven er en smuk beplantet naturgrund med store Rododendron, fyrtræer og stedsegrønt, så man kan opholde sig på den store sydvendte terrasse helt ugeneret. I haven findes også et hyggeligt lille gæstehus som er fuldt isoleret og opvarmes med el.
Da grunden består af to selvstændige matrikler, er det muligt, at opføre endnu en sommerbolig.

Boligen indeholder.: Entré med indbyggede skabe, herfra er der adgang til 2 af husets 3 dejlige værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til eget badeværelse med bruseniche, gulvvarme og badekar.

Stuen og køkkenet, som er husets hjerterum, er noget helt særligt. Her strømmer lyset ind, ad de mange franske døre som har udgang til havens store og flotte træterrasse. Rummet er yderst indbydende med højt til loftet, åben pejs og de flotte Dinesen plankegulve kommer rigtig til sin ret her.
Køkkenet er i åben forbindelse til stuen og fremstår meget charmerende. Bryggerset ligger i forbindelse med køkkenet og har egen indgang.

Endvidere findes endnu et badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Ejendommen er velbeliggende på en lukket grusvej med sti til Ruslands bakker. Øresund og Hornbæks smukke badestrand kan man cykle til på 5 minutter og Hornbæks charmerende centrum og havnemiljø kan man cykle til ad Nordkyststien på 10 minutter.

Denne ejendom i særklasse og med en unik beliggenhed, som skal ses og opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.