Klemens-Ager 7, Smidstrup, 3250 Gilleleje

Sommer og sol i skønne Smidstrup

I det rolige Smidstrup, er dette charmerende sommerhus placeret på en 1200 kvm. stor grund. Huset som er på 120 kvm., rummer god plads til hele familien med 3 soveværelser og en hems. Husets fordelingsgang skaber en god sammenhæng mellem husets værelser, badeværelset, køkkenet og den rummelige stue.


Husets hjerterum, stuen, har god plads til både spiseplads og sofaarrangement - her er et skønt lysindfald fra flere vinduespartier og ovenlysvinduer. Gennem hele huset vil I opleve charmerende karnapper, ovenlysvinduer og hvælvinger som er med til give huset et særligt og charmerende udtryk.

Huset er opvarmet med en varmepumpe og der kan suppleres med en brændeovn.

Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse, med god plads til at nyde de lange sommeraftener. Baghaven er privat, og her er både plads til trampolinspring, boldspil og så er der også fundet plads til et redskabsskur.

Fra huset kan I på cykel, nå både indkøb, ishus og stranden. Ligeledes kan Gilleleje nås på en kort køretur, her er også mulighed for indkøb, et restaurantbesøg og shopping i det charmerende bymiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.