Rørsangervej 78, 3080 Tikøb

Skønt og indflytningsklart sommerhus

Skønt sommerhus, der fremstår som nyt, her er der lavenergi termoruder, 200 mm isolering i alle ydervægge, gulve og lofter, Plankegulve gulvvarme i badeværelse og meget mere.

Du skal lede længe efter en en beliggenhed smukkere end denne. Sommerhuset ligger perfekt placeret i et naturskønt område for enden af lille lukket vej med gåafstand til lille sø og en kort køretur fra Hornbæk Strand, golfklubben og meget andet. Sommerhuset er et idyllisk, rødt træbeklædt hus med hvide vinduer og sort tag.

Sommerhuset er super hyggeligt og emmer af feriestemning. Huset er udstyret med et funktionelt køkken i åben forbindelse til en stor lys stue med brændeovn. I det store opholdsrum er der loft til kip og en dejlig udsigt til den solrige have samt den delvist overdækket træ terrasse opført i lærketræ.
Herudover byder sommerhuset på 2 soveværelser, hyggelig hems samt et nydeligt badeværelse med gulvvarme.

Fra stuen kan du træde direkte ud på den hyggelige overdækkede terrasse. På en lun dag findes der næppe et bedre sted at nyde stilheden, frokosten og duften af sommer. Den store have er perfekt som fodboldbane.
Ferier handler naturligvis om andet og mere end blot afslapning i haven, og her kommer beliggenheden i spil. Der er rig mulighed for storslåede naturoplevelser i nærområdet. I Hornbæk Golfklub kan du tage en runde golf på en af Danmarks længste baner. Hvis golf ikke er din kop te, kan du i stedet lege en kano og sejle en tur i Esrum Sø eller tage en tur til den fantastiske badestrand i Hornbæk, elle rsimpelthen gå en tur i det skønne Langesø.

På grunden forefindes der ligeledes et drivhus samt et hyggeligt legehus.

Kort fortalt - hvis du er til både afslapning, aktivt ferieliv og holder af naturen, vil du elske dette dejlige sommerhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.