Møllemarken 16, 3120 Dronningmølle

Sommerhus i tredje række fra Øresund, midt i Dronningmølle

Har du hørt om ”Penalhuset”? Det er det lille hyggelige sommerhus nær Dronningmølle strand, som emmer af romantisk sommerhusstemning og er fyldt med glade penselstrøg i pastelfarver.

Sommerhuset ligger for enden af en lukket grusvej i smørhullet af Dronningmølle. Her er alt, hvad man skal bruge inden for gåafstand. En dejlig badestrand, gode indkøbsmuligheder, minigolf, restaurant- og caféliv og for de fiske glade, ligger der også en fin ”put & take” fiskesø som nabo.

Sommerhuset ligger på en dejlig stor grund med hele 1.267 kvm at boltre sig på og boligens to nye træterrasser indbyder til solbadning og hygge.
Sommerhuset indeholder entré med fordelingsgang til den lyse stue med åben pejs og udgang til den sydvendte og delvist overdækkede træterrasse. Her indbydes der til aftenhygge ved den åbne pejs eller solbadning med skøn udsigt over haven og de gamle fyrretræer.

Det pæne køkken ligger i åben forbindelse til stuen og har ligeledes udgang til terrassen.

Boligens to soveværelser er rummelige og med god skabsplads og for enden af gangen er der udgang til en skøn nyopført morgenterrasse. Endvidere findes badeværelse med bruseniche.
På grunden findes også en garage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.