Skovduevej 15, Villingerød, 3120 Dronningmølle

Totalrenoveret sommerhus i roligt område

For enden af en lukket og stille vej i det hyggelige Dronningmølle, ligger dette yderst charmerende og indflytningsklare sommerhus.

Sommerhuset er blevet totalrenoveret fra a-å, hvor alt er gennemtænkt og nøje udvalgt så der kommer den rigtige sommerhusstemming. Smukt egetræs plankegulv, velux vinduer, indvendig træbeklædning, badeværelse med sauna og spa, sprossevinduer og en lækker delvist overdækket træ terrasse.

Den skønne sommerbolig er indrettet som følger.
Stor entré, herfra er der adgang til fordelingsgang som munder ud i husets hjerterum, som fremtræder lyst og lækkert. Her er loft til kip med flere ovenlysvinduer. Det dejlige køkken, som har masser af skabsplads, ligger i åben forbindelse til spisestuen og stuen og har direkte udgang til den dejlige syd-/vestvendte terrasse.
3 gode værelser samt en alkove i stuen gør at hele familien kan samles uden der bliver problemer med sengepladser. Her er nemlig plads til hele 9 personer.
Lækkert stort badeværelse med flotte hvide kilnker, sauna, spa og vaskemaskine. Alt hvad der skal være i et moderne sommerhus.

Sommerboligen har gennemgående lyse egetræsgulve, hvide profilbrædder på væggen og ovenlysvinduer som giver huset helt et fantastisk lys.

Haven er regulær og har plads til boldspil og leg for hele familien, samt en flot brostensbelagt parkeringsplads til flere biler. Endvidere et integreret skur til opbevaring af haveredskaber mv.

Dronningmølle er en hyggelig by, med naturen som nabo. Her kan du cykle og gåtur ved stranden eller det fredede og smukke lyngområde "Ruslandsbakker". Her er gode indkøbsmuligheder samt flere gode spisesteder.

Så står du og mangler et sommerhus hvor alt er nyt og lige til at flytte ind i, er dette lige sagen. Kontakt os for en fremvisning på 49760000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.