Spurvevej 19, 3100 Hornbæk

Velholdt sommerhus i gåafstand til Hornbæks skønne badestrand

I gåafstand fra den gode badestrand og med en kort på cykeltur til Hornbæk by, ligger dette charmerende sommerhus. Ejendommen er opført i 1961, men er senere blevet ombygget i 2003. Boligen er placeret helt perfekt på grunden i forhold til solens daglige gang.

Sommerboligen byder på 82 velindrettede kvadratmeter. Du entréer direkte ind i huset hjerterum, køkkenalrummet, som ligger i åben forbindelse med stuen. Her er god mulighed for, at nyde sommerhusidyllen med fælles madlavning, mens ilden knitre i brændeovnen. Ydermere er der også god plads til både sofaarrangement og spisebord. Rummet lyses skønt op af de store vinduespartier, som vender mod syd. Muligheden for at samle familie og venner er god, med hele tre velindrettede soveværelser, hvoraf ét er med egen udgang til terrassen. Badeværelset fremstår flot og velholdt med gulvvarme, her er også installeret en vaskemaskine til de lange ferier. Ydermere er her udgang til en lille overdækket terrasse og til en udendørsbruser.

Perfekt vendt mod syd, ligger der er en skønt anlagt træterrasse, som er delvist overdækket. Herfra kan solen nydes morgen, middag og aften. Haven er flot beplantet mod naboerne og du er derfor helt privat. Haven rummer god plads til leg, boldspil og klatretræ til de små.

Bestil en fremvisning og oplev den skønne atmosfære som omgiver dette sommerhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.