Øgårdsvænget 12, 3100 Hornbæk

Flot bjælkehus med en dejlig have

På en hyggelig, lukket grusvej med gamle store træer og ægte sommerhusstemning ligger dette bjælkehus. Via hyggelig stisystem ned gennem Horneby Sand, kan i gå ned på den dejlige strand på kort tid.

Boligen er opført i 1961 og løbende vedligeholdt og moderniseret, så huset fremstår i dag indflytningsklart. Her er bl.a. nyere køkken og badeværelse med bruseniche og gulvvarme.
Sommerhuset ligger på en dejlig ugeneret grund og fra den store terrasse, kan man nyde solen hele dagen og udsigten over den meget flotte velanlagte have.
De 101 kvm. bolig er velindrettet og byder på, entre, åbent køkken alrum og stue i ét. 3 gode værelser samt et stort badeværelse.
I stuen er der et rigtig godt lysindfald gennem de store dobbeltdøre som leder en ud til den store terrasse. - Fra 2 af værelserne er der direkte udgang til haven, samt ovenlysvinduer som giver et dejligt lyst rum.

Til sommerhuset er der et stort anneks i samme stil som hovedhuset, med et eget badeværelse med vaskesøjle. I forlængelse heraf er der et redskabsrum. Endvidere et skur til div. haveredskaber mv.

Alt i alt et rigtig godt sommerhus med en rigtig god beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.