Venusvej 1, 3100 Hornbæk

Klassisk sommerhusstemning i gåafstand fra strand og by

På Venusvej, centralt placeret i Hornbæk, finder I dette klassiske og charmerende sommerhus fra 2009.
I huset er der mulighed for at samle familien, med 3 soveværelser, en hems og et anneks. Husets rummelige køkkenalrum, indbyder familien til at samles over madlavningen og der er ligeledes god spiseplads. I åben forbindelse hertil er der adgang til husets dagligstue med god plads til sofaarrangement og familiehygge, mens ilden fra brændeovnen giver en ekstra tand til sommerhusstemningen. Fra både køkkenet og stuen er der udgang til den sydvendte terrasse. Gennem hele huset er der mere eller mindre loft til kip i alle rum, hvilket skaber en fantastisk atmosfære. Badeværelset fremstår i flot stand med gulvvarme.
Udearealerne byder på en skøn anlagt sydvendt træterrasse og en skøn privat have med god plads til boldspil og leg. Ydermere er der som tidligere nævnt et anneks med plads til en dobbelt opredning.
Fra huset er der under 350 meter til stranden og Hornbæk by kan ligeledes nås til fods. Her er et godt udvalg af både dagligvare indkøb, shopping i de små hyggelige butikker og det hyggelige miljø omkring havnen.
Velkommen til Venusvej 1.~

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.