Solbakkevej 73, 3100 Hornbæk

Skønt sommerhus med SPA og sauna

På en charmerende og flot anlagt grund ligger dette dejlige sommerhus, som indbyder til afslapning og velvære.

Den flotte have har flere dejlige terrasser, så solen kan nydes hele dagen og under den overdækkede del, kan man rykke i skygge eller forlænge de dejlige sommeraftener.
Sommerhuset som er fra 1999, fremstår meget flot og er lige til at tage i brug.

Dronningmølle strand kan man gå til via stisystemer på godt 10 min. Der er også kort afstand til det naturskønne og fredede område "Ruslands Bakker" og på blot 5 minutter kan man køre til Hornbæk centrum med dejligt café- og handelsliv samt én af Danmarks smukkeste badestrande og charmerende havnemiljø.

Sommerhuset indeholder.: fordelings entré med adgang til det pæne og lyse køkken, som ligger i åben forbindelse til den lyse og højloftede stue. Her er god plads til spisebord og sofagruppe foran brændeovnen. Her findes ydermere en hyggelig alkove, som børnene vil elske at putte sig i. Fra stuen er der udgang til den syd-/vestvendte terrasse som er delvist overdækket.
Boligens tre værelser er rummelige og har god plads til skabe. De to badeværelser fremstår pæne og velholdte med bruseniche og det ene med SPA. Sauna og bryggers er også at finde, så her mangler virkelig ikke noget.

På grunden findes også carport og skur.

En rigtig god bolig, som kan rumme den store familie eller giver mulighed for overnattende gæster!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.