Baroniet 58, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Uhindret udsigt til mark og skov

Her er en unik mulighed for at bo yderst naturskønt og side om side, med jeres bedste venner eller familie.
Baroniet 58 ligger på en lukket og hyggelig grusvej direkte til åbne marker. I åben forbindelse med forhaven finder I Baroniet 60, som også kan erhverves. Det er derfor muligt og oplagt, at lave et hyggeligt "sommerhusfællesskab" her.

Sommerhuset er pænt og velholdt og det veludnyttede hus rummer entré med adgang til åbent køkken. En lys og højloftet stue med udgang til terrassen. Her er en skøn og uhindret udsigt over marker og det beskyttede naturområde Ruslands bakker i baggrunden.
Stuen har en hyggelig lukket pejs og en god spiseplads i forbindelse med køkkenet, herfra er der også udgang til den skønne sydvendte del af træterrassen, som løber hele vejen rundt langs huset.
Ude kan du altid finde ly og læ eller sol og under den over overdækkede del af terrassen, som også har udekøkken, kan du forlænge de hyggelige sommeraftener. På den østvendte del af terrassen findes udebad.

Boligen indeholder ydermere to fine værelser med loft til kip og plads til køjesenge, et stort forældresoveværelse med udgang til terrassen samt et pænt flisebadeværelse med bruseniche og gulvvarme.

En hyggelig og charmerende sommerbolig, som er lige til, at tage i brug.

Hornbæks smukke badestrand og Øresund kan man cykle til på ca. 5 minutter af hyggelige stier og den charmerende bykerne og havnen ligger også indenfor cykelafstand.

Det fredede naturområde Ruslands bakker ligger også indenfor gåafstand, så her er rig mulighed for, at komme ud og opleve vores skønne natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.