Nordre Strandvej 307A, 3100 Hornbæk

Med plads til hele familien

Centralt og attraktivt placeret kan vi præsentere denne indbydende ejendom med hele to boliger samlet på én grund.

Hovedhuset rummer 2 stuer en suite, et soveværelse og et badeværelse i stueplan. På første sal finder man en lys stue, med loft til kip, fremhævede bjælker med et skønt lysindfald fra ovenlysvinduer og karnapper. Ydermere er her fundet plads til en fransk altan, og rummets størrelse egner sig godt til et sofaarrangement og derved en stue nummer to. Første salen rummer ydermere endnu et værelse og et pænt badeværelse. Med nedgang fra køkkenet finder man en funktionel vaskekælder. Fra både køkkenet og spisestuen er der udgang til en skøn sydvendt overdækket terrasse.

Tilbagetrukket på grunden, finder man husets anden bolig på hele 50 kvm. med eget køkken og bad. Ydermere er her også et skur og et bryggers med separat adgang hertil. Ejendommen egner sig derfor godt til at samle flere generationer ”under samme tag”.

Bag hovedhuset vil man opleve et hyggeligt gård/have miljø, som er privat afskærmet fra de omkringliggende naboer.

Hornbæk by med de gode indkøbsmuligheder, shopping, caféer og restaurant kan nås indenfor en kort gåtur. Der er ligeledes gode pasningsmuligheder og en god folkeskole. Den gode sandstrand og naturlegepladsen nås også på gåben. Naturen kan yderligere nydes i den skønne Hornbæk Plantage, som man ligeledes også finder lige i nærheden. Ideel placering for familien, der elsker at bruge den skønne natur her på kysten og som stadig aktivt vil benytte sig af det pulserende byliv her i Hornbæk.

Velkommen til Nordre Strandvej 307A

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.