Granvænget 15, 3100 Hornbæk

Flot sommerbolig på én af Hornbæks mest eftertragtede adresser

Denne flotte og yderst velholdte ejendom er opført i 2008 og bygget så den kan anvendes hele året.
Ejendommen byder på et skønt hovedhus samt et gæstehus, som begge har fine arkitektoniske detaljer samt en dejlig ugeneret have som emmer af sydlandsk stemning.

Boligen byder på 156 velindrettede kvadratmeter som indeholder entré med adgang til husets dejlige køkken alrum og stue. Alrummet har en stor spiseplads og en skøn glaskarnap med udgang til haven. Her er et skønt lysindfald og en smuk udsigt til haven via de store palævinduer. Køkkenet er fra Invita og fremstår lyst og pænt med kig til forhaven. Den store og højloftede stue er meget lys og smuk med sine karakteristiske vinduespartier og udgang til haven. Endvidere gæstetoilet og stort bryggers med vaskefaciliteter.1.salen byder på et dejligt stort soveværelse med walk in closet, loft til kip og udgang til en stor balkon med aftensol og en meget flot udsigt over området og haven. Endvidere findes badeværelse med både bruseniche og badekar samt endnu et værelse som også har udgang til en skøn balkon med morgensol og kig til Øresund om vinteren.
Der er gulvvarme i hele boligen og som supplerende varme findes brændeovn og varmepumpe/Aircondition.
Til teenageren eller gæsterne findes et skønt gæstehus på 36 kvm., med eget badeværelse og trinet tekøkken. Her er loft til kip, ovenlysvinduer og gulvvarme.

Den lukkede have er syd-/vestvendt og helt uden indkig. Her er en skøn sydlandskstemning og den flotte "Borderstone" belægning forbinder boligen og gæstehuset samt den skønne overdækkede terrasse naturligt sammen. I den vestvendte have, er der rig mulighed for at nyde solen og forlænge de skønne sommeraftener.
Endvidere findes stor carport samt isoleret udhus.

Fra boligen kan du gå til Hornbæk smukke badestrand på 2 minutter og 5 min til Hornbæks skønne havne- og bymiljø med et hyggeligt café- og restaurantliv samt shopping og mulighed for kur- og spaoplevelser.
Nærområdet byder på flotte plantager med stier langs Øresund på begge sider af Hornbæk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.