Ved Skellet 15, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Indflytningsklar sommerbolig i Munkerup -750 m til Øresund

I det hyggelige og rolige Munkerup, midt imellem Hornbæk og Gilleleje, finder du dette dejlige og indflytningsklare sommerhus. Her er kun 750 meter til Øresund og fin badestrand.
Den godt 1500 kvm. store grund, fremstår indbydende og yderst ugeneret. Her er plads til solbadning på den store og sydvendte træterrasse og skygge finder man under de smukke trækroner.
Sommerboligen fremstår lys og moderne. Her loft til kip og vinduespartier i hele husets længde, så haven kan nydes inde såvel som ude. Boligens dejlige opholdsrum er center for ophold, hygge, madlavning og leg.
Det lyse og flotte køkken ligger i åben forbindelse til stuen og en muret pejs deler stuen og spisestuen naturligt op. Fra det skønne hjerterum er der hele tre udgange til haven, på denne måde flyder inde og ude sammen på skønne sommerdage.
Huset har tre gode soveværelser og et pænt flisebadeværelse med brus.
ydermere findes udhus på ca. 6 kvm.

Dronningmølle centrum med gode indkøbsmuligheder, restaurant og hyggelige cafeer samt minigolf, kan man køre til på få minutter. Store golfbaner finder man ved Passebækgård samt Gilleleje.
De naturglade vil elske at gå tur i Ruslands Bakker eller besøge Nakkehoved fyr ved havet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.