Sauntevej 18D, 3100 Hornbæk

Helårs- eller sommerhus - Direkte til Hornbæk Sø

Med en unik og yderst populær beliggenhed lige ned til den smukke Hornbæk sø, finder du dette skønne og velholdte helårshus uden bopælspligt.
Boligen er opført i 2004 og har en spændende og moderne planløsning. Boligen består af 110 kvm. beboelse samt en yderst anvendelig underetage på 70 kvm.


I boligen forefindes en stor entré med adgang til 2 gode værelser, 2 flotte og rummelige badeværelser med bruseniche, super lækkert, åbent og højloftet køkken/alrum, der ligger forskudt over stuen, som har den smukkeste udsigt til Hornbæk sø.
Det store vinduesparti i stuen samt ovenlysvinduerne i køkken/alrummet giver en lys og venlig stemning. Fra stuen er der udgang til en skøn sydvest vendt terrasse. Herfra kan den smukke natur og udsigt naturligvis også nydes.

I husets underetage er der indrettet flere gode rum.

Der er brugsret til de store og solrige fællesplæner, der ligger ned mod Hornbæk sø. Derudover har man adgang til carport, der ligger tæt på husets indgangsparti.

Fra boligen er der få minutters gang til Øresund med én af Danmarks dejligste badestrande og Hornbæk centrum og hyggelige havnemiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.