Smidstrupvej 48, 3230 Græsted

Drømmer du om at holde dyr og dyrke dine egne afgrøder?

Denne skønne landvilla ligger smukt og idyllisk og med en helt fantastisk have/grund. Her er der rig mulighed for at udleve drømmen om, at bo flere generationer sammen, holde heste, dyrke sin egen fritids-køkkenhave og alskens frugter i frugthaven, - eller drive erhverv fra egen bopæl.
På ejendommen findes stort hovedhus, med mulighed for erhverv, samt flere selvstændige bygninger. Heriblandt en depotbygning på 125 m2, samt en 98 m2 stor staldbygning.

Fra den charmerende gårdsplads er der adgang til hovedhuset på 283 m2, som byder på entré med adgang til en lys og dejlig opholdsstue, køkken/alrum og spisekøkken i ét. Fra alrummet er der adgang til et mindre værelse/tv-stue samt udgang til de flot anlagte prydhaver med opholdsarealer og højbedshave.
I boligens anden længe findes pænt badeværelse, ”jægerstue/spisestue”, samt bryggers og 4 disponible rum.
På boligens 1. sal findes 3 soveværelser, hvor af det ene har udgang til balkon med den dejligste udsigt, ydermere findes toilet samt et stort kontorareal.

Den 125 m2 store depotbygning har dobbeltgarage og tilstødende værksted/grovkøkken/bryggers samt et badeværelse/gårdtoilet.
På førstesalen findes 3 gode disponible rum, hvor af det ene har udgang til en dejlig overdækket balkon med flot udsigt over området. Der er gjort klar til opførelse af endnu et toilet/badeværelse på bygningens første sal. Desuden er der en nyopført staldbygning med 2 gode hestebokse, foderrum, hønsehus, voliere og 2 depotrum.

Til den yderst charmerende bolig følger knapt 1,4 ha jord. Så her er rig mulighed for, at lave dyrefolde eller dyrke diverse afgrøder. Det er kun fantasien der sætter grænsen.
Ejendommen er løbende istandsat og fremstår generelt i pæn stand.

Alme privatskole ligger blot 1,2 km. fra ejendommen. Indkøb i Græsted, Smidstrup eller Gilleleje kan man køre til på ca. 5-10 minutter, og til Smidstrup Strand med spisesteder og supermarked og skøn badestrand på 4-5 minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.