Ledgårdsvej 29, 3100 Hornbæk

Eksklusivt Liebhaversommerhus i Hornbæk

Denne charmerende og meget gennemførte ejendom fremstår i overordentlig god stand, med et helt særligt udtryk hvor alt renoveret i overbevisende kvalitet - Her er hele 3 badeværelser og 4 soveværelser

Huset er højt beliggende på grunden så her er massere af lys og luft, vejen er en yderst stille vej uden gennemkørende trafik og her er kun en kort gåtur til den smukke Hornbæk strand og byen med massere af restauranter indkøbsmuligheder m.v.

Ejendommen fordeler sig på to plan og indeholder i stueplan, god entre, dejlig lys opholdsstue med loft til kip og en smuk åben pejs i forlængelse heraf god stor spiseafdeling i forbindelse med det åbne køkken. I stueplan er der ligeledes to gode soveværelser samt et flot badeværelse.
I det nederste plan, henledes tankerne på et sydlandsk vinslot med hvælvinger i loftet smukke klinker på gulvene og her er da også blevet plads til en fantastisk vinkælder, herudover forefindes der to gode soveværelser begge med eget badeværelse og begge med udgang til en af ejendommens terrasser.

Der er flere gode terrasser omkring ejendommen hvor der også er adgang til et anneks.

Dette er en helt specielt ejendom med en fantastisk atmosfære - kontakt os for en personlig fremvisning og oplev ved selvsyn denne fantastiske ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.