Steensbergsvej 25, 3230 Græsted

Skøn landejendom med plads til flere familier, hestehold og erhverv

Denne skønne landejendom byder på et væld af muligheder, her er det kun fantasien der sætter grænsen. Ejendommen byder på hele 5 selvstændige enheder, som alle har eget køkken og badeværelse.

Ejendommen er løbende blevet istandsat og fremstår rigtig pænt. Ejendommen har, blandt meget andet, fået nyt tegltag for 3 år siden.

Til ejendommen hører godt 2,8 hektar jord som er inddelt i flere indhegnede folde, ridebane og stor grusplads til fx opbevaring af containere, entreprenørmaskiner eller til opførelse af ridehus/maskinhus.

Udenomsarealerne er flotte og praktisk anlagt.

Til de hesteinteresserede kan det nævnes, at der findes en flot stald med 4, 5 hestebokse, sadelrum, toilet samt vandspiltov.

Til håndværkeren eller mekanikeren findes stor og god garage med værksted. Her er en god loftshøjde, så der er plads til en lift.
Herudover findes flot kontor med stort køkken, spiseplads, badeværelse samt to disponible rum.

Boligens hovedhus er fordelt på entré med adgang til stor stue med udgang til haven, værelse, spisekøkken, bryggers, toilet samt endnu et værelse. På hovedhusets 1.sal findes stort soveværelse/stue samt lækkert badeværelse med spa og bruseniche.

I boligens anden afdeling findes på 1. sal flot køkken alrum md udgang til hhv. øst- og vestvendt træterrasse. Herfra er der skøn udsigt over området og på klare aftener kan man se krydstogtskibene sejle gennem Kattegat.
Endvidere findes stor stue, 3 gode værelser, hvor af det ene er med walk in closet og adgang til stort badeværelse.

I den østvendte sidebygning findes "det festlige hjørne" her er en skøn vinstue/festsal med masser af plads og køkken i åben forbindelse til det flotte rum. I et tilstødende lokale findes en skøn "slyngelstue" med en stor messingbeklædt bar, poolbord og masser af plads til sofahjørne.
Herudover findes to mindre "boligenheder".

Denne ejendom skal opleves! -så man kan se de mange muligheder og opleve den gode udnyttelse af hver en kvadratmeter af hele herligheden.

Alme skole kan man gå til af landevejen, da den kun ligger 800 meter fra ejendommen. Indkøb i Græsted eller Blistrup kan man køre til på under 10 minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.