Solbakkevej 24C, 3100 Hornbæk

Rigtig sommerhusstemning med kort afstand til Ruslands Bakker

Forenden af den blinde vej, i det hyggelige sommerhusområde nær Ruslands Bakker, er dette skønne fristed at finde. Sommerhuset er placeret på en 1200 kvm. stor grund, så her er god plads til at nyde sommersolen på udendørsarealerne.

I gør jeres entré direkte ind i husets hjerterum - et stort og rummeligt køkkenalrum, med loft til kip og som lyses op af de store vinduespartier mod haven. Her er fundet god plads til køkken, spiseplads og sofaafdeling i ét. Til at sprede ekstra sommerhushygge, er der også fundet plads til en brændeovn, som også supplerer varmepumpen.

Gennem fordelingsgangen får I adgang til husets badeværelse og 3 soveværelser. I det pæne badeværelse er der fundet plads til en vaskemaskine og tørretumbler til de lange ferier. I to af de tre værelser, er der loft til kip og egen udgang til den flot anlagte træterrasse. Både gennem masterbedroom og køkkenalrummet, træder man direkte ud på den sydvestvendte del af træterrassen, som bliver en ekstra del af huset i sommerhalvåret, med sol fra morgen til aften. I haven er der god plads til boldspil og leg for de små, mens de voksne kan nyde sommeridyl.

I forbindelse med huset er der bygget en garage, hvor der støbt fundament, som kunne benyttes til en eventuel udvidelse. Ydermere er der gode parkeringsmuligheder ved huset til overnattende gæster.

Herudover er det mulighed for at tilkøbe nabogrunden.

Fra huset er man i gåafstand til både Ruslands Bakker og den gode badestrand. Hornbæk kan med sine gode indkøbsmuligheder, hyggelige miljø omkring havnen og de mange caféer og restauranter, nås indenfor en kort køretur.

Bestil jeres fremvisning på tlf. 4976 0000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.