Nordre Strandvej 254C, 3140 Ålsgårde

Villa i vandkanten

På den Nordsjællandske kyst ligger denne villa, med smuk udsigt over Øresund og svenskekysten i Horisonten.

Den 1.170 kvadratmeter store grund løber ud i Øresund, hvor en dejlig og stor træterrasse giver mulighed for, at nyde naturen og havet i ro og mag.
Ejendommen er opført i 1890 og rummer 208 kvadratmeter bolig, som fordeler sig på et smukt køkken alrum med flotte plankegulve, fritlagte loftsbjælker, som står i smuk kontrast til de lyse omgivelser, herudover er der brændeovn og masser af plads til et stort spisebord.
Køkkenet er i moderne og charmerende stil og midt i rummet leder en svungen trappe op til den store stue med udsigt over Øresund.

Her en fantastisk rumfølelse med loft til kip, fritlagte hanebånd og udgang til en meget stor træterrasse med den smukkeste havudsigt og svenskekysten i horisonten. Stuen har endvidere pejs med indsats.
I boligens stueplan findes endvidere 3 gode værelser, hvor af det ene har eget badeværelse, walk in closet samt udgang til haven. De to andre værelser ligger med udsigt til Øresund og fra fordelingsgangen er der adgang til et flot badeværelse med gulvvarme, badekar og brus samt til en dejlig overdækket gårdhave som også har udgang til resten af haven.

Den 70 m2 store og højloftede kælder er yderst brugbar og her findes bl.a. bryggers samt 3 store flisebelagte rum, hvoraf det ene er med gulvvarme.
Haven er velanlagt og overkommelig med flere dejlige udsigtsterrasser.

På terrassen, som næsten ligger i vandkanten findes, udendørs bruser, bådhus og "badehus" med en fin stue, badeværelse og sauna.

Indenfor kort afstand findes indkøb, skole, institutioner og offentlig transport.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.