Munkerupvej 7A, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Flot Sommerbolig 400 meter fra vandkanten

Dette skønt beliggende Seest hus fra 2007, ligger på en stille grusvej 400 meter fra Øresund og fin badestrand. Huset fremstår fuldstændig indflytningsklart og er helårs anvendeligt. Det er perfekt vedligeholdt og opvarmes med jordvarme/gulvvarme. Haven er ugeneret, velanlagt og smuk beplantet.
Den store og delvist overdækkede terrasse er orienteret mod øst, syd og vest, så solen kan følges og nydes hele dagen.

Sommerboligen indeholder entré med adgang stuen og husets hjerterum. Her er en fantastisk rumfølelse, skabt af det højloftede rum med loft til kip, ovenlysvindue og de store vinduespartier som inviterer naturen indenfor.
Køkkenet fremstår lyst og moderne og den hyggelige glaskarnap giver ekstra god plads i køkkenet. Her er god plads til den store familie eller mange gæster. Den store opholdsstue ligger i forskudt niveau fra køkken/alrummet og har udgang til den overdækkede del af terrassen.

Boligen har 3 soveværelser, heraf master bedroom med direkte adgang til eget badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter.
Ydermere findes stor hems med plads til overnatning og-/eller opbevaring samt gæstetoilet med bruseniche.

På grunden findes isoleret og klinkebelagt bygning på 33 kvm., som også kan anvendes som "anneks",(ej godkendt).

En dejlig sommerbolig, som er lige til at tage i brug!

Dronningmølle centrum ligger indenfor gåafstand. Her er gode indkøbsmuligheder, restaurant og hyggelige cafeer samt minigolf. Store golfbaner finder man ved Passebækgård samt Gilleleje.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.