Blåbærvej 7, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Moderne sommerhus fra 2020

I et af Hornbæks eftertragtede og centralt beliggende sommerhuskvarterer finder du dette nyopførte sommerhus. Boligen er helårsanvendelig og indrettet med store åbne rum og vinduespartier som forener ude og inde. Her er 3 gode og regulære værelser samt 2 badeværelser og overalt i huset er der gulvvarme.

Boligen indeholder entré med skabsvæg og mulighed for vaskesøjle, adgang til det lyse og højloftede køkken alrum og stuen. Her er der udgang til haven og træterrassen ad store skydedøre og ovenlys, så rummet fremstår lyst og lækkert, imens naturen inviteres indenfor.

Køkkenet er opført i hvide elementer og rummer, hvad der er behov for, i et moderne hjem. Der er udgang til den vestvendte og overdækkede del af terrassen fra køkkenet.

Boligen har en separat forældre afdeling med soveværelse og direkte adgang til flot badeværelse med bruseniche. Herfra er der endvidere direkte udgang til et udebad. Husets 2 andre værelser ligger på hver deres side af endnu et badeværelse med bruseniche.

Haven er meget regulær og rummer god plads til hygge og leg og så er der gode parkeringsforhold foran ejendommen.

Hornbæk centrum og én af Danmarks dejligste badestrande kan man cykle til på 5 min. og i byen kan du nyde det dejlige havnemiljø, strandlegepladsen og flere gode café- og restauranter.

En moderne og dejlig sommerbolig, som er lige til at tage i brug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.