Solsortevej 14, Villingerød, 3120 Dronningmølle

Charmerende hus i det populære fuglevangskvarter

Placeret på den godt 1500 kvm. store grund, i det populære fuglevangskvarter, finder I det hyggelige hus med god plads til at samle familien.

Gennem hoveddøren kommer du ind i en rummelig fordelingsgang, hvorfra der er adgang til husets værelser, badeværelset og husets hjerterum. På de 76 kvm. har man fundet plads til hele 2 rummelige gæsteværelser og et master bedroom med et skønt lysindfald. Køkkenet og stuen går i ét i husets hjerterum, med god plads til madlavning, spisebord og familiærhygge i sofaerne foran brændeovnen. Mod haven, er der store vinduespartier som skaber lys og rummelighed i stuen, ydermere er her også udgang til en skøn overdækket terrasse. Herfra kan aftensolen nydes, med god plads til gril og havemøblement.

Haven giver god plads til boldspil og leg for de små – hertil kan det tilføjes at den er privat afskærmet fra naboer mm.

Både stranden, indkøb og Dronningmølle by kan nås indenfor en kort cykeltur. Inden for 10 minutter kørsel kan I både nå til det pulserende havnemiljø i Gilleleje eller det hyggelige Hornbæk med de små hyggelige butikker og restauranter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.