Blåbærvej 4, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Sommerhus med attraktiv beliggenhed, 3 vær- og 2 badeværelser

I et af Hornbæks eftertragtede og centralt beliggende sommerhuskvarterer finder du dette velholdte sommerhus fra 1986. Boligen er helårsanvendelig og indrettet med store åbne rum og vinduespartier som forener ude og inde. Her er 3 gode og regulære værelser samt 2 badeværelser med gulvvarme fra 2021.

Boligens 88 kvm indeholder entré med adgang til 2 gode værelser samt et pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Boligens store stue er med loft til kip og fritlagte hanebånd. De store vinduespartier inviterer naturen indenfor og så er der udgang til en god træterrasse, som løber langs huset fra syd til vest. I stuen er der også en fin spiseplads og brændeovn.
Køkkenet er rummeligt og har udgang til haven.
Masterbedroom har eget badeværelse fra 2021. Her er bruseniche og gulvvarme samt adgang til en nedlagt sauna, som i dag anvendes som depotrum.
Haven er meget regulær og rummer god plads til hygge og leg og så er den oprindelige carport bygget som, således at man i dag har et "anneks" samt udhus og en overdækning.
Derudover er der gode parkeringsforhold foran ejendommen.

Hornbæk centrum og én af Danmarks dejligste badestrande kan man cykle til på 5 min. og i byen kan du nyde det dejlige havnemiljø, strandlegepladsen og flere gode café- og restauranter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.