Drosselvej 2, Villingerød, 3120 Dronningmølle

Hyggeligt sommerhus i populært område

På en lukket og stille vej i det hyggelige Dronningmølle, ligger dette charmerende sommerhus.
De sortmalede facader, store vinduespartier og terrassedøre giver den helt rigtige sommerhusstemning i samspil med den store træterrasse og den flot beplantede grund!

Ejendommen som er arkitekttegnet af Allan Brown, er fra 1970 og løbende renoveret med bl.a. nyt køkken.

De 75 kvm bolig er godt indrettet med en stor entre, hvorfra der er adgang til 2 gode værelse samt et disponibelt rum, som i dag anvendes til værelse. Der er mulighed for at bygge det om til bryggers da der er installeret vaskemaskine, hvis man ønsker det. I forlængelse af entreen er der en gang som ender ud i husets hjerterum. Her er det nyere køkken som ligger i åben forbindelse med spisestue og stue. Her er dejlig lyst da hele facaden ud mod den syd-vestvendte terrasse er vinduespartier.

Der er fra stuen adgang til stor syd-vestvendt træterrasse hvor sommeren kan nydes i fulde drag. Huset er omkranset af en dejlig have, hvor der er god plads til leg og boldspil. Og for de små er der bygget en træhytte i det ene træ.

Dronningmølle er en hyggelig by, med naturen som nabo. Her kan du cykle og gå ture ved stranden eller det fredede og smukke lyngområde ”Ruslandsbakker”. Her er gode indkøbsmuligheder samt flere gode spisesteder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.