Feriebyen 165, 3250 Gilleleje

Tæt på vandet og naturen

Samværet er i fokus i dette sommerhus, der ligger på toppen af Nordsjælland.

Med seks sovepladser er her god mulighed for at samle gode venner eller være flere generationer under samme tag, alt imens I kan nyde de naturskønne omgivelser og gøre brug af feriecenterets mange faciliteter. Ejendommen er fredeligt beliggende forenden af vejen mod et fredet område.
Sommerhuset er indrettet praktisk med et køkken med god spiseplads, samt en rummelig opholdsstue med muret pejs, her er god mulighed for at nyde roen og omgivelserne. Køkkenet har så sent som i 2019 fået ny bordplade, vask og klinker på væggen. Ydermere blev taget skiftet i blevet skiftet i oktober 2019.

Sommerhuset er tilknyttet feriecenteret Kysthusene, og har en optimal indretning til udlejning. Som en del af feriecenteret har du mulighed for en estimeret årlig lejeindtægt på op til 75.000 kr.
Huset egner sig til privat familiesamvær på husets terrasse eller hyggelige opholdsrum, men samtidig har I mulighed for at vælge det sociale eller gåture i det skønne omkring liggende feriecenter. For børnene er gode mulighed for leg og nye kammerater med de mange aktiviteter såsom hoppepude, boldbaner, legeplads mm.

Al vedligeholdelse af de omkring liggende fælles områder og faciliteter, betales gennem ejerudgifterne. Du kan derfor læne dig tilbage og nyde din ferie, uden at skulle tænke på at skulle slå græs eller klippe hæk.

Er man ikke til bølgenblå i Øresund, er her gode muligheder for at bade i den udendørs swimmingpool og svømmehal med sauna og spa. Her er god mulighed for at holde formen i det dertil indrettet fitnessrum.

Langs vandet går der en tre kilometer lang sti, hvor du i grønne omgivelser, kan bevæge dig til Gilleleje. Byen emmer af sommerstemning med livet på havnen, de lækre restauranter og shopping i de små butikker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.