Nordre Strandvej 330, 3100 Hornbæk

Ekstraordinært byhus i hjertet af Hornbæk

I Hornbæks populære fiskerleje ligger denne smukke og karakteristiske villa fra 1870. Grunden er på hele 902 kvm og haven fremstår med smuk beplantning, frugttræer og flere terrasser.
Boligen er flot istandsat med alt i moderne bekvemmeligheder og med stor respekt for den oprindelige og yderst charmerende stil.
Få hundrede meter fra huset er Hornbæks populære badestrand, Hornbæk havn samt Øresund og fra flere steder i huset, kan man se havet og svenskekysten.

Boligen er velindrettet og fremstår herskabelig. Her er store lyse rum, flotte fyrretræsgulve, sprossevinduer og flere smukke detaljer, såsom den svenske kakkelovn i stuen, stuk og rosetter og hvælvede vinduespartier.
Hvis man har interesse i at drive et lille Bed & Breakfast er der god mulighed for dette, da der til boligen findes en selvstændig bygning på 25 kvm. i 2 plan med badeværelse og mulighed for te-køkken. Denne del er også ideel til teenageren eller liberalt erhverv. Bygningen er ikke godkendt til beboelse.

Den 171 kvm store villa er indrettet med hall, stor tvstue, smukt køkkenalrum og stue i ét. Herfra er der udsigt over haven samt udgang til den store træterrasse og en hyggelig udestue mod vest. I stueplan findes endvidere stort gæstetoilet med vaskefaciliteter samt en entré med udgang til haven.

1.salen byder på 4 gode værelser med hhv. udsigt til byen, Hornbæk Plantage og Øresund. Husets badeværelse er velindrettet med en murret bruseniche og kunstnerisk islæt.
Til boligen er der også en garage, udhus samt disponibelt rum til diverse opbevaring samt god plads til parkering af flere biler.

Med en beliggenhed i Hornbæks fiskerleje og bymidte er der kort afstand til handels- og caféliv, offentlig transport og den smukke nordiske natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.